Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het om mijn product te ontvangen?

U kunt u product binnen 1 tot 3 werkdagen verwachten. We doen er alles eraan om deze zo snel mogelijk naar u toe te sturen.

Is de pasjeshouder beschermt tegen RFID?

Ja, de pasjeshouder is beschermd tegen RFID maar de extra 2 kaart vakken niet. Daar kunt u pasjes zoals voordeel pas enzovoort zetten.

Hoeveel pasjes kan de portemonnee in zich houden?

4 tot 10 pasjes. Je kan 6 pasjes hebben in de pasjeshouder en daarnaast 4 pasjes in de 2 pasjesvak hebben.

Waaruit is de portemonnee gemaakt?

De portemonnee is gemaakt uit echt leer en aluminium voor RFID bescherming.

Wat is de afmeting van de portemonnee?

De afmeting van de portemonnee is 9.7 cm lengte 6.6 cm breed en 1.6 cm hoog.

Is de portemonnee ook geschikt voor vrouwen?

Ja, de enige wat er aan de portemonnee is, is de logo van Portedox dat een man is met zonnenbril maar daarnaast kan het wel door een vrouw gebruikt worden. Mijn moeder maakt er ook gebruik van en ze vindt het geweldig.

Hoelang is de garantie van de portemonnee?

De garantie van onze Portedox RFID portemonnee is 30 dagen. We vinden dat 30 dagen genoeg garantie is omdat we niet precies kunnen zien wat klanten met de portemonnee doen.

Hoe kan ik mijn portemonnee retouren?

Het retouren van deĀ  portemonnee moet u zelf doen. U kunt ons mailen met wat er aan de hand is en met fotos eroven en we zullen u de gegevens sturen zodat u de portemonnee naar ons stuurt. Omdat we al goedkope prijzen hebben en gratis verzenden is het moeilijk voor ons om nog de verzendkosten voor u te betalen.

Hoe komt het dat de prijs zo goedkoop is?

Omdat we onze portemonnee voor een voordelige prijs laten maken kunnen we deze voor een goedkope prijs verkopen. We proberen het zo goedkoop mogelijk te maken voor klanten zodat ze kunnen genieten van een prima RFID pasjeshouder portemonnee.