Over ons

Een goedepasjeshouder portemonnee is heel belangrijk voor elke man. Een portemonnee is de plek waar je al je belangrijke pasjes die je dagelijks gebruik veilig wilt houden.

Naast je pasjes wil je ook altijd briefgeld bij je te hebben voor als je ergens komt waar je niet kan pinnen of juist voor wanneer je betaalpas niet werkt.

Met onze Portedox leren pasjeshouder voor heren brengen we je een combinatie van zowel pasjeshouder als portemonnee waarin je tot 8 pasjes kunt beveiligen tegen RFID en briefgeld in kan stoppen.

Opgericht in Nederland in 2019 willen we elke man de kans geven om een compacte en kleine portemonnee te hebben die ze dagelijks kunnen gebruiken zonder enige probleem.

De meeste portemonees nemen te veel ruimte en soms nemen ze alle plek in je broekzak of jas. De Portedox leren pasjeshouder voor heren is compact en klein waardoor het makkelijk in je broekzak of jas past.

Bestellen en betrouwbaarheid?

Het bestellen bij ons is betrouwbaar. Wij staan als bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel met het KvK-nummer 75253771. en zijn gevestigd in Nederland.

Je kunt gemakkelijk betalen via veilige betaalmethoden zoals iDEAL en Paypal.

iDeal en paypal betaling mogelijkheden bij Mannen Armbanden

 

 

 

 

Verder beschikt onze website over een SSL certificaat waardoor u veilig kunt betalen zonder enige probleem.SSL secure. secure sockets layer een protocol voor veiligheid op website.

Omdat we graag een goede klant relatie willen opbouwen kunt u ons altijd mailen op rjdwebshop@gmail.com. Daarnaast kunt u ons ook een bericht sturen op Facebook. We zullen binnen 12 uur reageren op uw bericht.

Wat is de levertijd?

De geschatte levertijd bedraagt 1-3 dagen en dit kan soms wel uitlopen tot 4-5 dagen als er zich problemen voorkomen door postNL of veel bestellingen.

Wij proberen uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden en dat doen we in vanuit Nederland. Dit betekent dat u niet bang hoeft te zijn dat u pakket vanuit het buiteland komt.

Op dit moment verzenden we uw bestelling gratis en hebben we een  geweldige prijs dat elke man/vrouw kan betalen. We vinden het fijn als u een review achter zou kunnen laten als u uw bestelling ontvang.

Hoe ontvang ik mijn bestelling?

Uw bestelling wordt bezorgd door postNL en dit duurt 1 tot 3 werkdagen. Soms kan dit uitlopen door postNL en daar kunnen we zelf niets aan doen. Als het wat langer duurt voordat we uw bestelling sturen dan zult u een bericht hierover ontvangen.